Umbono este o suita software integrata, responsiva, cu un look&feel  profesional si care raspunde nevoilor de Management al Mentenantei (corective si preventive) si de a asigura pentru clientii interni/externi ai companiilor servicii de tip Corporate Service Desk.

Rapoarte

Umbono poate produce rapoarte personalizate, cu export nativ inXLS, DOC sau PDF. Rapoartele sunt personalizabile cu logo si alte aspecte care conteaza pt. fiecare companie.

Fiecare aplicatie vine cu un set predefinit de rapoarte, aliniate cu nevoile pietei si care reprezinta best-practice-ul in domeniu. Rapoartele sunt atat pentru zona operationala cat si pentru zona de management din companie.

 

Design interactiv al formurilor

Umbono foloseste tehnologii moderne de design ce permit modificarea formularelor de introducere date prin metode visuale, folosind drag&drop.

In felul acesta:

– timpul de adaptare al aplicatiei existente se scurteaza dramatic, la nevoile diferite ale clientilor, rezultate din faza de analiza;

– aplicatia poate tine usor pasul cu schimbarile din cadrul organizatiei: schimbari de roluri, sau de procese de afaceri.

– noi functionalitati pot fi implementate rapid, pentru a tine pasul cu nevoile de crestere si transformare ale organizatiei

– schimbarile se propaga foarte repede in mediul productiv si pot fi deja folosite, fara a afecta fluxurile de lucru existente.

 

Tehnologii utilizate in dezvoltarea Solutiilor Software UMBONO

 

 

 


 

EclipseLink Framework este folosit ca implementare ORM pentru a modela domeniul în conformitate cu standardele JPA și pentru a efectua interogări complexe orientate pe obiecte. Limbajul SQL poate fi de asemenea utilizat prin intermediul JDBC sau MyBatis.

 

 

Proiectele sunt construite cu ajutorul tool-ului Gradle. Acesta permite încapsularea specificului construirii de aplicații UMBONO în plug-in-uri și, în același timp, oferă capabilități nelimitate pentru personalizarea scripturilor  Groovy existente.

 

 

Modulul BPM al platformei UMBONO se bazează pe Activiti și furnizează instrumente pentru proiectarea, executarea și gestionarea proceselor de afaceri, sprijinind si sprijinindu-se pe standardul BPMN 2.0.

 

 

Modulul FTS (fulltext search – cautare in tot textul) utilizează cadrul Apache Lucene, care este un standard de facto in implementari pentru căutare fulltext.