DE CE SOLUTIILE SOFTWARE UMBONO ?

 

Printre avantajele UMBONO cateva importante in care noi si clientii nostri credem sunt:

– Software flexibil de modelare si automatizare a fluxurilor de lucru, cu posibilitatea de urmarire grafica a proiectarii lor, ceea ce elimina din erorile de proiectare:

> Pentru definirea fluxurilor de lucru nu este necesara programarea IT

> Reduce erorile in definirea proceselor

> Reduce efortul si costurile de implementare

> Imbunatateste satisfactia clientilor

> Actualizarea si optimizarea proceselor de afaceri se fac cu un efort considerabil redus

> Migrari usoare ale aplicatiei la versiuni noi si deci costuri reduse de mentenanta

 

 

Aplicatiile se integreaza usor (pana la a comunica date automat) cu sistemele de automatizare cladire (BMS), sisteme financiare (SAP, Charisma, Oracle Financial) si aplicatii pe mobil.

Aplicatii personalizabile in functie de nevoile clientilor.

Utilizare usoara (nu sunt necesare cunostinte tehnice din partea clientilor), sigura, facila indiferent de terminal (desktop, laptop, tableta, smartphone) si indiferent de locatie (accesibila prin „clouddin orice browser); posibilitatea generarii de rapoarte in functie de nevoile clientilor si rolul acestora in companie.

– Aplicatiile dispun de functionalitati de document management si vor permite incarcarea documetelor pdf, word, jpg etc. si vor fi configurabile pe roluri si permisiuni pentru personalul participant pe fluxul de lucru.

– Flexibilitate prin adaptarea rapida la schimbarile proceselor de afaceri si evolutie tehnologica, si prin capabilitati si functionalitati de integrare cu solutia de mobilitate pentru comunicare in timp real, bidirectionala dintre aplicatie si echipamente mobile utilizate in teren de catre echipele de interventie.