Tehnologiile utilizate in dezvoltarea Solutiilor Software UMBONO

Framework-ul de dezvoltare Umbono integreaza cele mai moderne tehnologii, care asigura o adaptare usoara a solutii, flexibilitate clientilor in evolutia software-ului odata cu nevoile companiei si alinierea la standardele existente in materie de securitate a datelor si acces la acestea.

 

 

 

 

 

EclipseLink Framework este folosit ca implementare ORM pentru a modela domeniul în conformitate cu standardele JPA și pentru a efectua interogări complexe orientate pe obiecte. Limbajul SQL poate fi de asemenea utilizat prin intermediul JDBC sau MyBatis.

 

 

Proiectele sunt construite cu ajutorul tool-ului Gradle. Acesta permite încapsularea specificului construirii de aplicații UMBONO în plug-in-uri și, în același timp, oferă capabilități nelimitate pentru personalizarea scripturilor  Groovy existente.

 

 

Modulul BPM al platformei UMBONO se bazează pe Activiti și furnizează instrumente pentru proiectarea, executarea și gestionarea proceselor de afaceri, sprijinind si sprijinindu-se pe standardul BPMN 2.0.

 

 

Modulul FTS (fulltext search – cautare in tot textul) utilizează cadrul Apache Lucene, care este un standard de facto in implementari pentru căutare fulltext.