Cum am aparut ?

 

Ideea infiintarii firmei Umbono si a crearii unor aplicatii software ca rezultat al activitatii de cercetare IT romaneasca a aparut din necesatatea consolidarii activitatilor cu inalta valoare adaugata provenite din Romania.

 

Umbono reuneste o echipa formata din specialisti cu expertiza bogata in Facility Management, Property Management si best practice in domeniu, fiind astfel in masura sa aduca la un loc capabilitatile cele mai importante pentru a produce solutii software izvorate din practica si pentru practicieni.

 

In contextul unei economii nationale a carei crestere este dominata de consum, fondatorii Umbono cred in necesitatea reechilibrarii balantei economice si in capacitatea inteligentei romanesti de a fi o parghie importanta a cresterii economice. In contextul IT actual majoritatea solutiilor sunt importate, ceea ce ofera societatilor de IT romanesti venituri reduse provenite din activitati de localizare, support, sau outsourcing, in timp ce profitul adus de clientii romani este directionat catre producatorii straini de software. Noi la Umbono am simtit nevoia companiilor romanesti de solutii adaptate contextului economic si cultural autohton si totodata pregatite pentru extindere intr-un mediu economic global.

Ce ne propunem ?

Ne propunem ca solutiile software Umbono sa devina referinta in materie de software pentru Facility Management in Romania si in timp si in piata internationala.

 

Umbono desfasoara activitati de programare IT, respectiv creeaza si comercializeaza software personalizat cu nevoile clientilor, destinate managementului proceselor de afaceri si managementului activitatii de mentenanta a cladirilor, echipamentelor dintr-o fabrica, companie, cladire de birouri, mall, spital, administratie publica, infrastructura etc.

In functie de cererile clientilor software-urile se pot personaliza astfel incat sa corespunda intocmai nevoilor acestora.

Produsele software pe care Umbono le dezvolta se adreseaza atat companiilor romanesti cat si celor din afara tarii. In contextual national, majoritatea companiilor, fie ca sunt mari sau mici, se confrunta cu paradoxul unor procese economice complexe si a unei limitari de buget, ceea ce le face aproape imposibila adoptarea unor produse solutii software standard la nivel international, datorita pretului de achizitie si de suport.

Noi la Umbono credem ca o solutie de modelare usoara a proceselor de afaceri, bazata pe un motor grafic de reprezentare, fara costuri de programare in implementare, ar rezolva paradoxul limitativ in care se afla multe companii romanesti si ar fi o solutie la nevoile de automatizare cu costuri reduse.

 

Cum ne cheama si cum ne identificam ?

 

Nume firmă: UMBONO SRL

Cod Unic de Înregistrare: 37670441

Nr. Înmatriculare: J40/8097/2017

Data înfiinţării: 2017 A.D.

 

…iar de gasit ne gasiti aici !